(Poistunut julkaisusta)

Web Developer, Axiell Finland Oy, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Axiell Finland Oy:lle Web Developeria erilaisten kulttuuripalveluiden ohjelmistojen kehittämisen pariin. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään monipuolista frontend-osaamistasi ja kehittymään uusimpien ohjelmistojen parissa. Mikäli frontend-teknologiat sekä HTML5/Angular ovat sinulle ennestään tuttuja aikaisemmista työtehtävistä ja olet innostunut uusista haasteista, lue lisää ja hae paikkaa pian!
KUVAUS
Web Developerina olet osana kehittämässä käyttöliittymiä kulttuuripalveluille, kuten kirjastoille ja kouluille. Tehtäviisi kuuluu palveluiden suunnittelu, toteutus ja testaus hyödyntäen esimerkiksi seuraavia teknologioita: JavaScript, Angular ja CSS. Tulet työskentelemään itsenäisesti osana viiden hengen tiimiä. Osallistut myös loppukäyttäjien kanssa suunnitteluun ja ideointiin, varmistaen näin tuotteen parhaan mahdollisen laadun ja ominaisuudet. Laaja työnkuva edellyttää kykyä omaksua uusia toimintaympäristöjä nopeasti sekä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta jatkuvasti.

Tarjoamme


* Itsenäisen työnkuvan ja pienen tiimin tuen
* Liukuvan työajan
* Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet
* Mielenkiintoinen toimialan kulttuuriin piirissä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Käyttöliittymien suunnittelu ja testaus
* Käyttöliittymien kehitystehtävät palautteiden pohjilta
* Sidosryhmätyöskentely kollegoiden ja asiakkaiden kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva IT-alan koulutus
* Sujuva osaaminen JavaScript, Angular ja CSS- teknologioista sekä aikaisempaa työkokemusta frontend-projekteista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


C# ja MS-SQL-osaaminen sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Oma-aloitteinen ja itsenäinen työote
* Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot
* Kyky ymmärtää ja kuunnella asiakasta - osaat viedä saadun palautteen käytäntöön


Muuta tietoa


* Aloitus: 1.9.2020
* Kesto: 12kk, jatko tämän jälkeen mahdollinen
* Sijainti: Jaakonkatu 2, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Axiell Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Axiell Finland Oy tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja kirjastoille, museoille, arkistoille, kouluille, vähittäismyyjille ja kustantamoille. Ohjelmistoratkaisumme yhdistettynä kokemukseemme alasta auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa. Ratkaisujemme avulla tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus tiedon ja kulttuurin jakamiseen, lukemisen kannustamiseen ja laajemman yleisön saavuttamiseen.