(Poistunut julkaisusta)

Web Designer (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Haemme asiakkaallemme Tampereelle nyt suorarekrytointina ammattitaitoista

WEB DESIGNERIA 

vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme Sinua, ammattitaitoista ja alaan kunnianhimoisesti suhtautuvaa Web Designeria tuotteiden digitalisointiin, nettisivujen tekoon, ylläpitoon ja kehittämiseen sekä printtipuolen tehtäviin.

Tehtäväsi sisältävät sekä printtipuolen töitä, kuten mainosvalmistusta ja lehden taittotehtäviä että printtilehtien digitalisointia ja nettisivujen parissa työskentelyä. Vahvistat roolillasi olemassa olevaa graafisen puolen tiimiä, josta puuttuu Web Designer -osaaja.

Edellytämme sinulta:

  • alalle soveltuvaa koulutusta
  • työkokemusta alan tehtävistä
  • Adobe -ohjelmien erinomaista hallintaa, esim. InDesign
  • hyviä IT-taitoja, Wordpress-osaamista

Eduksi katsomme sosiaalisen median ja muun markkinointiosaamisen.

Olet oma-aloitteinen, kunnianhimoinen, paineensietokykyinen ja tarkka työntekijä, joka omaa hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Pidät deadlineihin sidotusta työstä ja työskentelet parhaiten pienen paineen alla. Työaikojen suhteen olet tarvittaessa joustava.

Tarjoamme:

  • vakituisen työpaikan
  • kilpailukykyisen palkan pohjautuen osaamiseesi
  • mukavan tiimin ja johdon tuen
  • mielenkiintoisen uran ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi

Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustassa. Työsuhde on kokoaikainen päivätyö, palkkaus on sopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta tai kotisivuillamme osoitteessa www.alenconsulting.fi/tyopaikat jo tänään! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselle, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.