(Poistunut julkaisusta)

Web Designer, Media Potentia Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Asiakkaamme Media Potentia Oy on yksityinen kustannusalan yritys, jonka missiona on toimia innovatiivisesti ja laadukkaasti lehtikustannus- ja uusmedia-alalla. Tavoitteena on tuottaa asiapitoisia julkaisuja sekä palveluja, joita on kiinnostavaa lukea ja käyttää. Tunnettuja printtituotteita ovat mm. YritysForum-, OmaKoti-, OmaMökki– ja Omakiinteistö -lehdet. Media Potenia Oy:n uusimpana kampanjana on digipohjainen ulkomainonta.

Lue lisää: http://mediapotentia.fi/ 


Meillä on nyt haussa vakituiseen työsuhteeseen printtitaitoinen

WEB DESIGNER


Etsimme Sinua, ammattitaitoista ja alaan kunnianhimoisesti suhtautuvaa Web Designeria tuotteiden digitalisointiin, nettisivujen tekoon, ylläpitoon ja kehittämiseen sekä printtipuolen tehtäviin. 

Tehtäväsi sisältävät sekä printtipuolen töitä, kuten mainosvalmistusta ja lehden taittotehtäviä, että printtilehtien digitalisointia ja nettisivujen parissa työskentelyä. Vahvistat roolillasi olemassa olevaa graafisen puolen tiimiä, josta puuttuu Web Designer-osaaja.

Edellytämme sinulta:

  • alalle soveltuvaa koulutusta 
  • työkokemusta alan tehtävistä
  • Adobe ohjelmien erinomaista hallintaa, esim. InDesigner
  • ja hyviä IT -taitoja


Eduksi katsomme sosiaalisen median ja markkinoinnin osaamisen.
 
Olet oma-aloitteinen, kunnianhimoinen, paineensietokykyinen ja tarkka työntekijä, joka omaa hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Pidät deadlineihin sidotusta työstä ja työskentelet parhaiten pienen paineen alla. Työaikojen suhteen olet tarvittaessa joustava.

Tarjoamme sinulle:

  • vakituisen työpaikan
  • kilpailukykyisen palkan pohjautuen osaamiseesi
  • mukavan tiimin ja johdon tuen
  • mielenkiintoisen uran 

Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustassa, osoitteessa Hämeenkatu 26. Työsuhde on kokoaikainen päivätyö ja palkkaus sopimuksen mukainen.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta. 

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=404 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 myyntikonsultti Minna Kotilaiselle, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.