(Poistunut julkaisusta)

Web Designer, kokoaikainen, Pulse247 Oy, Oulu
Pulse247 Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020
Kiinnostaako sinua päästä luomaan web-designia verkkokauppoihin? Haluatko käyttää työssäsi vahvaa visuaalista silmää ja moderneja web-tekniikoita? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Web Designer! 
 
Etsimme sinua 
 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Pulse247 Oy:lle, kokenutta Web Designeria vakituiseen työsuhteeseen. Voit työskennellä Pulsen Kuopion, Kajaanin, Oulun tai Turun toimistolla, tai sitten etänä mistä päin Suomea tahansa. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. 

Tehtävässä autat asiakkaitamme menestymään tarjoamalla ja tuottamalla vaikuttavia ja tehokkaita verkko­kaupan ulkoasuun liittyviä suunnittelu­ratkaisuja. Pääset työssäsi hyödyntämään HTML5-, CSS-, JavaScript- ja muita moderneja web-tekniikoita sekä MyCashflow'n teema­järjestelmää. Panoksesi on tärkeä asiakkaiden liiketoiminnan kehitykselle. Tässä roolissa pääsetkin vaikuttamaan ja hyödyntämään monipuolisesti ammattitaitosi!

Pulse247 Oy on johtava suomalainen palveluntarjoaja SaaS-verkkokauppojen toteutuksissa. Lähes 20% Suomen verkkokaupoista käyttää Pulsen palveluita sujuvan liiketoiminnan hoitamiseen verkossa. Pulse tarjoaa asiakkailleen erittäin helppokäyttöisen, täysin ylläpidetyn MyCashflow-verkkokauppapalvelun sekä asiantuntevaa konsultointipalvelua. Parasta 30-henkisessä Pulsessa on hyvä syke, mukava työyhteisö ja rento tekemisen meininki! Lisätietoja yrityksestä: www.pulse247.info
 
Pääasialliset tehtävät 
 • Asiakkaiden verkkokaupan suunnittelu ja rakentaminen yhdessä asiakkaan ja projektitiimin kanssa
Odotamme sinulta 
 • Vahvaa visuaalista silmää ja koodausosaamista
 • Kokemusta moderneista web-tekniikoista (esim. HTML, CSS, JavaScript)
 • Innokasta, kehittymishaluista ja nöyrää asennetta
 • Tiimityöskentelytaitoja ja asiakaslähtöisyyttä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 
Tarjoamme sinulle 
 • Mukavan työtehtävän verkkokauppatoteutusten parissa
 • Hyvän perehdytyksen ja startin – kaikkea ei tarvitse etukäteen tietää
 • Mahdollisuuden oppia aina uutta ja perehtyä verkkokauppatoteutuksiin
 • Rennon ja kannustavan työyhteisön
 • Kasvavan ja houkuttelevat toimialan
 • Hyvät työvälineet
 
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Työnäytteillä pääset parhaiten osoittamaan osaamisesi! Mikäli sinulla löytyy osaamistasi hyvin kuvastavia tuoreita asiakastöitä tai oma portfoliosivusto, linkkaathan sen meille hakusi yhteydessä. Viimeinen hakupäivä on 25.8.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus on sovittavissa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (sähköposti anna-leena.kontio@studentwork.com).
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.