(Poistunut julkaisusta)

Web-arkkitehti
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Integroidu mukaan loistoporukkaan! 

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme osaavaa Web-arkkitehtiä. Työskentelet Web-arkkitehtinä vaativassa OneWeb-kehitysprojektissa, joka integroituu kahteen nykyiseen järjestelmäämme. OneWebin tarkoituksena on yhdistää useita Accountorin tarjoamia palveluita yhden käyttöliittymän taakse, tarjota asiakkaillemme entistä parempi mobiilikäyttö ja sujuva tehtävien hoitaminen. Kehitysprosessimme noudattaa DevOps-ajatusmaailmaa.

Web-arkitehtinä pääset uudistamaan liiketoimintaamme nykyaikaisilla teknologioilla ja osaamisellasi. Tässä tehtävässä sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa miten tarjoamme positiivisen käyttäjäkokemuksen asiakkaillemme. Tuotteidemme tehokkuus ja käyttäjäystävällisyys ovat elinehtomme ja Mepco HRM -tuoteperheemme on jo markkinajohtaja, mutta haluamme tehdä siitä entistä paremman. Toimit osana noin 10 henkilön tiimiä ja arkkitehtuurin toteuttamisessa sinua tukevat nykyiset kolme arkkitehtiämme.

Minkälaista osaajaa etsimme? 
Menestyt roolissa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta Web-arkkitehdin tehtävistä ja nykyaikaisista ohjelmistokehityksen menetelmistä. Toivomme kokemusta erityisesti seuraavista järjestelmän osa-alueista:

  • Vue.js,
  • TypeScript,
  • C#,
  • ASP.NET Core,
  • ASP.NET Framework

Ymmärrät seuraavien käsitteiden merkityksen ohjelmistokehityksessä – testiautomaatio, staattinen koodianalyysi, ja turvallisen ohjelmistokehityksen periaatteet. Erityisenä lisämausteena osaamispaletissasi sinulla voisi olla esimerkiksi mikroarkkitehtuurit, pilviteknologioiden tuntemus, mobiilikehityksen osaaminen tai dynaamisten tietokantojen kehitys.

Arvostamme kokemusta palkka- tai henkilöstöjärjestelmien kehityksestä. Tehtävässä sinulla on myös erinomainen mahdollisuus kehittää prosessejamme, vaikuttaa ympäristöömme, sekä sparrailla kollegoiden kanssa. Työpisteesi sijaitsee joko Espoossa tai Tampereella.

Tehtävässä loistaaksesi sinulla tulisi olla kokemusta nykyaikaisten ohjelmistojen arkkitehtuurisuunnittelusta. Tässä tehtävässä pääset seuraamaan järjestelmien elinkaarta ja kehitystä laajasti. Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme hyvää yhteistyökykyä – me koemme, että parhaimmat asiat luodaan saumattomalla yhteistyöllä.

Millaista meillä on sitten työskennellä? 
Katso mitä testaajamme Jenni sekä sovelluskonsulttimme Juho ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton ja meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa suhteessa. Kannustamme itseohjautuvuutta samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon tarjolla ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme: arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, ja katse tulevaisuudessa.

Saattaisimmeko sopia toisillemme?
Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten. Tuotekehityksen johtaja Taru vastaa mielellään kysymyksiisi, sähköpostitse taru.hahtala@accountorhr.fi tai numerosta +358 400 699515.