(Poistunut julkaisusta)

Web-analyytikko
Otava Markkinapaikat

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020
Haemme nyt

WEB-ANALYYTIKKOA

oppimaan Suomen kiinnostavimpien ja uraa uurtavien kauppapaikkojemme analytiikkatyöstä.

 

Tässä monipuolisessa roolissa pääset vastaamaan verkkokävijöiden luoman datan analysoinnista, ylläpidosta ja tuotteistamisesta. Tulet vastaamaan kerätyn datan laadun ylläpidosta ja varmistat, että sen pohjalta voi toteuttaa myös uusia datapohjaisia hankkeita. Analytiikkatoimintojen ylläpito- ja kehittämistehtävissä kumppaneitasi ovat tuote- ja kehitystiimimme. Autat ja tuet myös muita kollegoitasi hyödyntämään dataa päivittäisessä toiminnassaan.

Toivomme sinulta aktiivista, positiivista ja kehitysorientoitunutta asennetta sekä halua oppia tuottamaan lisäarvoa analytiikan kautta niin asiakkaillemme kuin liiketoiminnallemmekin. Ymmärrät datan laadullisen merkityksen ja saatavuuden liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisen kannalta.

Omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja saat ihmiset innostumaan datasta ja sen mahdollisuuksista. Osaat organisoida omaa työskentelyäsi ja ajanhallintaa muuttuvassa ja välillä hektisessäkin tilanteessa. Tärkeintä meille on kuitenkin halukkuutesi kantaa vastuuta, oppimiskykysi sekä innostuksesi kehittää dataan liittyvää tekemistämme liiketoiminnan kannalta oikeaan suuntaan.

Olet saanut koulutuksesi kaupalliselta tai tekniseltä alalta ja sinulla voi olla jo muutaman vuoden työkokemus ja näyttöä vastaavista työtehtävistä. Potentiaalisen, osaavan ja innostuneen hakijan kohdalla tämä ei ole ehdoton edellytys, jos olet jo muutoin päässyt testaamaan oppimaasi oikeissa hankkeissa. Yhteisöön sopiaksesi sinun pitäisi osata sujuvasti sekä suomen että englannin kieliä.

Kaikkea ei tarvitse osata, mutta ainakin seuraavista olisi hyötyä:

  • Kokemusta verkkopalveluiden mittaamisesta, mittausjärjestelmien integraatioista ja ylläpidosta
  • Tuntemusta datan eri varastointiratkaisujen mahdollisuuksista
  • Pilvipalveluiden hyödyntäminen dataratkaisuissa, AWS, Google Cloud, Big Query
  • Google marketing platform -työkalujen käyttökokemusta, esim. Google Analytics, GTM
  • DevOps-mallien tuntemus käytännöissä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja innostavan tehtävän, jossa pääset mukaan kehitystyöhön ja vaikuttamaan kauppapaikkojemme tulokseen. Kulttuurissamme hierarkiaa tärkeämpää ovat avoimuus, luottamus, yhteisöllisyys ja kokeilevaisuus. Meillä saat pienen ja ketterän yhteisön lisäksi konsernin tarjoamat kilpailukykyiset työsuhde-edut, joita ovat mm. laaja työterveyshuolto, lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedut sekä joustavat työaikakäytännöt. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin Johanna Lipponen, puh. 044 738 8988, varmimmin tavoitettavissa ma 2.3. klo 10-11 ja to 5.3. klo 15-16. Jos haluat olla mukana kehittämässä Suomen johtavia kauppapaikkoja, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 8.3.2020 mennessä osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/.