(Poistunut julkaisusta)

WEB-ANALYYTIKKO
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Tarjoamme parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työ-
elämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Meillä on mielenkiintoiset ja monipuoliset työt, toimivat työvälineet sekä mukavat ja osaavat työkaverit. Viihtyisissä työtiloissamme voit etsiä oman tapasi tehdä töitä. Tuemme vahvasti työntekijöidemme työkykyä. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa. Tule tekemään parempaa työelämää kanssamme! Tutustu meihin www.ilmarinen.fi

WEB-ANALYYTIKKO

Haemme analyyttistä ja ammattitaitoista web-analyytikkoa digimarkkinoinnin tiimiin. Web-analyytikon työssä pääset kehittämään ja tekemään verkkopalveluistamme parhaita. Olemme uudistamassa digimarkkinoinnin ja myynnin tekemisen konseptia, joten tarvitsemme tiimiin rautaisen digimarkkinoinnin ammattilaisen. Intohimonasi on kehittää digimarkkinointia, konversio-optimointia ja verkkosivustojen käyttäjädataa tukemaan dataperusteisia liiketoiminnan päätöksiä. Web-analyytikko toimii uudessa organisaatiossamme tiiviissä yhteistyössä digimarkkinoinnin ja myynnin, viestinnän sekä digipalveluiden kehittäjien kanssa.

Keskeiset työtehtäväsi ovat

  • web-analytiikan työkalujen käyttö ja hyödyntäminen
  • google-datan analysointi ja SEO-ongelmien tunnistaminen
  • digimarkkinoinnin KPI-tavoitteiden määrittäminen ja seurannan implementointi
  • digimarkkinoinnin konseptin luominen ja kehittäminen yhteistyössä myynnin kanssa

Odotamme sinulta

  • web-analytiikan ja käyttäjädatan syvällistä ymmärrystä
  • konversio-ongelmien tunnistamista ja ratkaisemista
  • SEO- ja SEM-mainonnan kokemusta ja analysointitaitoja
  • ymmärrystä markkinoinnin automaatiosta
  • analyyttista, ratkaisukeskeistä ja innostavaa työskentelyotetta

Koodaamisen perustaidot auttavat tehtävässä menestymisessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen työn osana huipputiimiä ja kivaa työyhteisöä. Pääset vaikuttamaan Ilmarisen digitalisaatioon, markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen sekä luomaan uutta ketterämpää Ilmarista. Tehtävä on kokonaan uusi, joten pääset kehittämään ja muokkaamaan sitä osaltasi. Toimitilamme sijaitsee Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä – tulit sitten julkisilla, pyörällä tai autolla. Meillä on viihtyisät tilat, jotka mahdollistavat moninaiset tavat työskennellä, kohdata ja vuorovaikuttaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa digimarkkinoinnista vastaava johtaja, Marja Siren puh. 050 387 4132 to 12.9. klo 10–11 ja ti 17.9. klo 13–14.

Hae nyt

Otsikoi hakemuksesi Web-analyytikko ja lähetä osoitteeseen marja.siren@ilmarinen.fi 22.9.mennessä. Aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien löydyttyä.