(Poistunut julkaisusta)

Web-analyytikko
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme yritysasiakkaiden markkinointiin sinua

WEB-ANALYYTIKKO

Vastaat dataohjatun liiketoiminnan tukemisesta asiakkaiden verkkokäyttäytymisestä ja muusta asiakastiedosta johdetulla analytiikalla. Tuet alueesi digitaalisen myynnin operointia sekä digitaalisten kanavien kehitystä verkkoanalytiikan keinoin. Osaat yhdistellä asiakastietoa ja verkkoanalytiikkaa, ja sen avulla tuet monikanavaisen asiakaskokemuksen kehittämistä sekä sujuvia, kanavariippumattomia myynti- ja asiakaspalveluprosesseja. Olet avainroolissa mahdollistamassa tiedolla johtamista.

Mitä odotamme sinulta

Olet tavoitteellinen ja tuloksellinen, ja liiketoimintatavoitteet ohjaavat tekemistäsi. Innostut datasta ja asiakasymmärryksen kasvattamisesta, sekä innovatiivisesti keksit uusia ratkaisuja ymmärtää asiakasta paremmin. Ymmärrät liiketoimintatarpeet ja kehität analytiikkaa jatkuvasti vastaamaan paremmin niihin.

Edellytämme

  • Sinulla on vähintään 2 vuoden kokemus digitaalisen analytiikan, digitaalisen markkinoinnin ja/tai myynnin kehittämisestä ja optimoinnista
  • Osaat toimia monikanavaisessa toimintaympäristössä ja yhdistää verkkoanalytiikkaa, asiakastietoa ja muuta asiakasymmärryksen dataa
  • Sinulla on Web-, mobiili- ja CRM-teknologioiden perusymmärrys, ja lisäksi Adoben tuotteiden tunteminen nähdään etunasi
  • Sinulla on kokemusta hanke- ja matriisitiimien sisällä toimimisesta soveltamalla syvää osaamista omalta osa-alueelta
  • Sinulla on vahvat suulliset ja kirjalliset viestintätaidot

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan kanssamme ihmisille parhaat työn tekemisen puitteet ja asiakkaillemme parhaat palvelut.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Mikäli haluat olla mukana rekrytoinnissa, hae tehtävään 18.1.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si ja vastaamalla videokysymyksiin, jotka lähetämme jatkoon eteneville hakijoille sähköpostilla. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae tehtävään mahdollisimman pian. Lisääthän hakemukseesi myös kolmen suosittelijan tiedot: esimies, kollega ja henkilö, johon olet vaikuttanut tai jota olet valmentanut aiemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsti Vettenranta, jonka tavoitat numerosta 040-704 3172 torstaina 3.1.2019 klo 14-16 sekä perjantaina 11.1.2019 klo 9-11, tai sähköpostilla osoitteesta kirsti.vettenranta@op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.