(Poistunut julkaisusta)

Web-analyytikko, Pankkiliiketoiminnan henkilöasiakkaat, Helsinki
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Pankkiliiketoiminnan henkilöasiakkaiden DIGIMYYNTI JA MARKKINOINTI ORGANISAATIOON Helsinkiin

WEB-ANALYYTIKKOA, Helsinki

Tehtävässä vastaat pankkiliiketoiminnan henkilöasiakkaiden digimyynnin ja markkinoinnin web-analytiikan kokonaisuudesta. Analysoit eri viestintä- ja markkinointikampanjoiden ja –toimenpiteiden toimivuutta ja tuotat sen pohjalta proaktiivisesti toimenpidesuosituksia markkinointiin. Vastuullasi on markkinoinnin web-analytiikkaan liittyvien kehitystarpeiden määrittely ja osallistut siihen liittyvään kehitystyöhön. Vastaat markkinoinnin taksonomian kokonaisuudesta ja ajantasaisuudesta. Työsi tavoitteena on pankkiliiketoiminnan myynnin lisääminen ja asiakaskokemuksen kehittäminen monikanavaisesti web-analytiikan keinoin.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on jo muutamien vuosien ajalta karttunutta kokemusta web-analytiikasta (Google Analytics, Adobe Analytics) sekä ymmärrystä digitaalisen myynnin ja markkinoinnin keinoista ja tavoiteasetannasta (mm. konversio-optimointi, A/B-testaus, analytiikan periaatteet). Hallitset Tag Management -työkalun ja dashboard-työkalujen (esim. Tableau) käytön. Sinulla on kyky analysoida dataa ja muodostaa näkemyksiä sekä taito kommunikoida niistä ymmärrettävästi sidosryhmillesi.

Valmiin osaamisen lisäksi sinulla on palava halu kehittyä analytiikan huippuosaajaksi! Ketterässä organisaatiossa verkostoidut luontevasti ja vuorovaikutat vakuuttavasti. Projektit pysyvät hallittuna käsissäsi, ja sinulla on luontainen kyky suunnitella, organisoida ja priorisoida tehtäviäsi. Arvostamme myös kokemusta toimivan luokittelun (taksonomia), hakusanojen sekä nimeämisen tuottamisesta ja käytöstä.

Mitä saat meiltä

Sinua odottaa tehokas ja innostuneesti työhönsä suhtautuvien huippuammattilaisten tiimi sekä valmentava esimies, jonka tavoitteena on saada sinut loistamaan. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset yhdessä rakentamaan uutta ketterää toimintatapaa käytännössä. Pääset vaikuttamaan pankkiliiketoiminnan digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittymiseen. Tuloksellisella työskentelyllä ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi pystyt vaikuttamaan urapolkuusi meillä ja kannustamme ja tuemme sinua kehittymisessäsi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Tea Koivujuuri: 0405259079.

Kerro meille itsestäsi ja hae tehtävää 20.1.2019 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.