(Poistunut julkaisusta)

Web-analyytikko, dataohjautuva markkinointi
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Mihin tässä maailmassa voi luottaa, ellei LähiTapiolan dataan? Elämänturvayhtiönä uudistuva LähiTapiola tarvitsee sinua tietojohtamisen huippuosaaja, vauhdittamaan matkaamme asiakkaidemme elämänturvan aloitteelliseksi, yksilölliseksi ja ennakoivaksi edistäjäksi. Panostamme merkittävästi datan ja tiedon hallintaan, sen jalostamiseen asiakasymmärrykseksi ja toimenpidesuosituksiksi, sekä hyödyntämiseen asiakaskokemuksen ja liiketoiminta-arvon parantamisessa.


Web-analyytikko, dataohjautuva markkinointi

Haemme web-analyytikkoa LähiTapiolan dataohjautuvan markkinoinnin kehitystiimiin. Työtehtäviisi kuuluu online-datan analysointi sekä digitaalisten osto- ja asiointikanavien jatkuva kehittäminen. Vastaat myös datan oikeellisuudesta sekä mittareiden toimivuudesta. Viestit vaikuttavasti ja tuot omia kehitysehdotuksiasi esiin tukemaan liiketoiminnan tarpeita. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • Kokemusta web-analytiikasta ja verkkoliiketoiminnasta
  • Osaamista datan analysoinnista ja toimenpide-ehdotuksien tekemisestä
  • Ymmärrystä ja kokemusta web-analytiikan työkaluista
  • Ymmärrystä markkinoinnin automaatiosta
  • Analyyttinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote
  • Hyvä englannin kielen osaaminen ja hyvät kommunikointitaidot

Tarjoamme sinulle hyvien henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi eturivin paikan yhtiöryhmämme uudistumisen matkalle. Luonnollisesti saat ympärillesi huippu työkaverit sekä vastuullisen ja mielenkiintoisen roolin, jossa pääset konkreettisesti vaikuttamaan dataohjautuvan markkinoinnin kehitykseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Jenifer Westerdal (jenifer.westerdal@lahitapiola.fi). Lisätietoja voit kysyä myös soittamalla numeroon 040 833 3356 ke 29.1. klo 12-13 ja pe 7.2. klo 10-11.

Haethan tehtävää 9.2.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.