(Poistunut julkaisusta)

Web-analyytikko, dataohjautuva markkinointi
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Mihin tässä maailmassa voi luottaa, ellei LähiTapiolan dataan? Elämänturvayhtiönä uudistuva LähiTapiola tarvitsee sinua tietojohtamisen huippuosaaja, vauhdittamaan matkaamme asiakkaidemme elämänturvan aloitteelliseksi, yksilölliseksi ja ennakoivaksi edistäjäksi. Panostamme merkittävästi datan ja tiedon hallintaan, sen jalostamiseen asiakasymmärrykseksi ja toimenpidesuosituksiksi, sekä hyödyntämiseen asiakaskokemuksen ja liiketoiminta-arvon parantamisessa.

Haemme web-analyytikkoa LähiTapiolan dataohjautuvan markkinoinnin kehitystiimiin. Työtehtäviisi kuuluu verkkodatan analysointi sekä digitaalisten osto- ja asiointikanavien jatkuva kehittäminen. Vastaat myös datan oikeellisuudesta sekä mittareiden toimivuudesta ja uusien sovellusten analytiikkamäärityksien tekemisestä. Kokemuksesi karttuessa tehtäväsi voi sisältää myös dataohjautuvaa personointia verkossa sekä mobiilissa. Toivomme sinulta kokemusta web-analytiikasta, erityisesti kokemus Adoben tuotteista on plussaa (Adobe Analytics, Target, Launch). Viestit vaikuttavasti ja tuot omia kehitysehdotuksiasi esiin tukemaan liiketoiminnan tarpeita. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • Web-analytiikan ja käyttäjädatan syvällistä ymmärrystä
  • Kokemusta web-analytiikan työkalujen hyödyntämisestä ja käytöstä
  • Kykyä tulkita datassa tapahtuvia muutoksia ja ymmärrystä markkinoinnin automaatiosta
  • Analyyttinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote
  • Sujuva englannin kielen taito

Katsomme eduksesi SEO ja SEA kokemuksen ja analysointitaidot sekä ymmärryksen digitaalisesta palveluliiketoiminnasta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle loistavien henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi eturivin paikan yhtiöryhmämme uudistumisen matkalle. Luonnollisesti saat ympärillesi huippu työkaverit sekä vastuullisen ja mielenkiintoisen roolin, jossa pääset konkreettisesti vaikuttamaan dataohjautuvan markkinoinnin kehitykseen.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Jenifer Westerdal, puh.0408333356 / (jenifer.westerdal@lahitapiola.fi). Lisätietoja voit kysyä soittamalla ma 9.12. klo 15.00-16.00 ja ke 11.12. klo 12.00-13.00.

Haethan tehtävää täyttämällä hakulomake 15.12.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.