(Poistunut julkaisusta)

Web Analyst
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt Vähittäispankin henkilöasiakkaat heimoon Helsingin Vallilaan Web Analystia.

 

WEB ANALYST

 

Tässä tehtävässä vastaat

 

Web Analystina vastuullasi on tukea Digitaalisten kyvykkyyksien toteutustiimiä ja sivustojen kehittäjiä Online Consent Management-ratkaisun tekniseen toteutukseen liittyvissä asioissa mm. lainsäädännön ja viestintäviraston suositusten suhteen.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää tietotaitoa ja osaamista digitaalisissa palveluissa käytetyistä evästeistä, pixeleistä ja tageistä sekä niiden käyttötarkoituksista. Sinulla tulee myös olla riittävässä määrin ymmärrystä Online Consent Management-ratkaisun teknisestä toteutuksesta. Tehtävä edellyttää kokemusta teknisestä dokumentoinnista evästeiden, pixeleiden ja tagien suhteen sekä perustason ymmärrystä tag manager-työkaluista ja Online Consent Managementiin liittyvästä lainsäädännöstä sekä EU:n että Suomen viestintäviraston suosituksista siihen liittyen.

Omaat hyvät projektinhallinta – ja koordinointitaidot ja pystyt kommunikoimaan ja tukemaan tehokkaasti Online Consent Managementiin liittyviä yhteistyötahoja. Sinulla on taitoa kääntää tekniset termit sidosryhmille ymmärrettäväksi viestiksi.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tässä tehtävässä pääset osaksi Digitaalisten kyvykkyyksien moniosaajatiimiä, jossa tavoitteet ovat korkealla. Oman kiinnostuksesi mukaan sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää tai syventää osaamistasi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 9.3.20 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Tea Koivujuurelta puhelimitse maanantaina 24.2. klo 14-15 ja torstaina 27.2. klo 9-10 tai sähköpostitse tea.koivujuuri@op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.