(Poistunut julkaisusta)

WCM-koordinaattori / WCM Coordinator
Tetra Pak Production Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

WCM (World Class Manufacturing) -koordinaattori Tetra Pak Production Oy:n Imatran tehtaalle

 

Imatran pakkausmateriaalitehtaan WCM-koordinaattorin itsenäisessä ja monipuolisessa tehtävässä vastaat tehtaamme WCM:n (World Class Manufacturing) jatkuvan parantamisen metodologian koordinoinnista ja edistämisestä tehtaamme ja klusterimme asettamien tavoitteiden mukaisesti. Vedät tehtaamme WCM-ohjausryhmää ja ohjaat ja valmennat käytännönläheisesti teoreettista perustaa unohtamatta niin WCM-pilareiden vetäjiä kuin tiimejäkin tehtaallamme.

Toimit hyvässä yhteistyössä koko tehtaamme henkilöstön ja mm. Tetra Pakin kansainvälisen WCM-organisaation ja -verkoston kanssa.

 

Odotamme sinulta vahvaa ja monipuolista ymmärrystä ja kokemusta vastuualueesi tehtäväkentästä (WCM, Lean, TPM tai vastaava). Oma-aloitteisuus ja hyvät valmennus- ja yhteistyötaidot ovat keskeisiä edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Suomen kielen taito katsotaan eduksi, englannin kielen taito on välttämätön. 

 

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen, itsenäisen tehtävän kansainvälisessä työilmapiirissä ja tukea ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen. Tetra Pak tarjoaa sinulle mm. joustavat työjärjestelyt, kilpailukykyisen palkkauksen, kattavat työterveyspalvelut ja hyvän vakuutusturvan. Sijaisuuden arvioitu kesto on 12kk.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Pinomäki, puh 050 376 7050, tomi.pinomaki@tetrapak.com.

Englanninkieliset hakemuksen & CV:n palkkatoiveineen pyydämme ystävällisesti laittamaan sähköisesti https://jobs.tetrapak.com/job/Imatra-WCM-Coordinator/610836901/ 28.08.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.