(Poistunut julkaisusta)

WasaTrainee
WasaGroup Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

WasaTrainee-ohjelma on suunnattu alkuvaiheen rakennusalan korkeakouluopiskelijoille, ja ohjelman aikana opiskelijalle luvataan kesätyö- / harjoittelupaikka jokaiselle kesälle opintojen aikana. Varman kesätyöpaikan lisäksi opiskelijan kerryttämä työkokemus on monipuolista, sillä kesätyö on joka kesä eri tiimissä.

WasaTrainee-ohjelmaan valitut opiskelijat saavat itse vaikuttaa Trainee-ohjelmansa sisältöön, ja jokaisen opiskelijan kohdalla WasaTrainee-ohjelma näyttää erilaiselta. Valinnan varaa on, sillä konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä suunnitteluun, rakennuttamiseen ja urakointiin sekä konevuokraukseen ja työmaapalveluihin sekä kiinteistövarainhoidosta kiinteistösijoittamiseen ja -rahastojen toimintaan.

Jokakesäisen, vaihtelevan harjoittelupaikan lisäksi WasaTrainee-ohjelmaan valituilla opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä konsernille myös opinnäytetyö, eikä vakituinen työpaikkakaan valmistumisen jälkeen ole lainkaan poissuljettua. WasaTrainee-ohjelman harjoittelupaikkojen sijainti on pääsääntöisesti Vaasa.

Hakuaika päättyy 28.2.2020, ja kaikki hakemukset käsitellään sen jälkeen.