(Poistunut julkaisusta)

WALKI:n toimihenkilökesätyöpaikat Pietarsaaressa 2020
Walki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

WALKI:n toimihenkilökesätyöpaikat Pietarsaaressa 2020

Walki Pietarsaari tarjoaa useita kesätyöpaikkoja kesällä 2020. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä mahdollisuuden tutustua toimialaamme ja Walkiin työnantajana.

Toimihenkilötehtäviä Pietarsaaren tehtaalla on tarjolla seuraavissa toiminnoissa:

Taloushallinnossa tarjolla on tehtäviä sekä osto- että myyntireskontrassa. Taloushallinnon työntekijällä tulee olla laskentatoimen tuntemusta, palveluasennetta, järjestelmällisyyttä, tiimityötaitoja ja hänen tulee olla "numeroihminen".

Supply Chain tarjoaa haasteellisia tehtäviä tuotannonsuunnittelussa, ostossa ja asiakaspalvelussa. Hakijoilta toivotaan nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä. Tehtävissä menestyäkseen sekä tiimityötaidot että kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat tärkeitä.

Laboratoriossa kesälomittajat huolehtivat laadunvarmistustehtävistä ja tekevät tiivistä yhteistyötä tuotannon kanssa.

Tuotantoon tarjoamme lisäksi tuotannon esimiesten kesälomien sijaiseksi esimiestehtäviä. Kesämestari hoitaa käytännön esimiestyötä ja tukee tuotannon toimintaa.

Jos olet kiinnostunut liittymään Walkin ammattilaisten tiimiin, hae nyt kesätöitä täyttämällä hakemuksesi linkin kautta 1.3.2020 mennessä.

Suurin osa valinnoista tehdään maalis–huhtikuun aikana, mutta käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian.

Walki on mukana ”Vastuullinen kesäduuni 2020” -kampanjassa.