(Poistunut julkaisusta)

Vuosilomasijaisia siivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Haluatko helppoa lisätienestiä kenties lomamatkaa varten tai muuten vain arkesi iloksi? NYT sinulla on siihen mahdollisuus! Etsimme nyt reippaita ja toimeentarttuvia

 

SIIVOOJIA VUOSILOMASIJAISUUKSIIN

 

Espoon, Leppävaaran alueelle.Työt sijoittuvat joulun välipäiville ja hommia riittää alkuvuoteen saakka ainakin. Isona talona tarjoamme kyllä hyville tekijöille jatkomahdollisuuden! Tässä tehtävässä huolehdit yhteistyössä tiimiläistesi kanssa asiakkaamme kiinteistön puhtaudesta - reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työajat sovitaan etukäteen, mutta meillä on paikka auki myös päivystävälle siivoojalle. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 2 10,67€ + mahdolliset iltalisät. 

 

Tehtävässä pärjätäksesi sinun tulee olla luonteeltasi toimeentarttuva, palvelualtis ja itseohjautuva. Tehtävä vaatii hyvää fyysistä peruskuntoa ja kykyä työskennellä tiimissä. Lisäksi kohtaat työssä vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten edellytämme sinulta riittävää suomen kielen taitoa. Muista kielistä olisi tietenkin sinulle plussaa!

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Meiltä valmistutaan esimerkiksi laitoshuoltajaksi, sekä moni on myös innostunut suorittamaan lähiesimiestyön koulutuksen. 

 

Joko innostuit tästä pestistä? :) Älä aikaile, vaan laita piakkoin hakemuksesi menemään, sillä me haluamme tavata sinut! Huomioithan, että emme käsittele sähköpostilla tulleita hakemuksia. Laitathan siis ystävällisesti hakemuksesi työnhakulinkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.