(Poistunut julkaisusta)

Vuosihuolto- ja kesätyöntekijöitä Olkiluotoon
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Vahvistamme Rauman yksikköämme


Haemme nyt 

Vuosihuolto- ja kesätyöntekijöitä Olkiluotoon

Olkiluodon voimala alueella vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää ja moitteetonta rikosrekisteriä. Valituille tullaan suorittamaan suppea turvallisuusselvitys. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, vaan työhön perehdytetään. Työ on päivätyötä sekä 2- ja 3 vuorotyötä. Paikkoja tarjolla vuosihuollon ajalle vaihtelevasti projekti sidonnaisuuksista riippuen (10.5-18.6.2020) sekä lomasijaisuuksia aina elokuun loppuun asti. Mainitsethan hakemuksessasi, milloin olet käytettävissä ja mahdollisuutesi eri vuorotöihin. 


Toimitilahuoltajana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. 

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo:10-14 palveluesimies Matti Heiskarilta puh. 0447657592. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen matti.heiskari@rtkpalvelu.fi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian mahdollisten työturvakorttikoulutusten sekä turvallisuusselvityksen käsittely aikojen vuoksi.