Vuosihuolto- ja kesätyöntekijöitä Olkiluotoon RTK-Palvelu Oy:lle
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Vahvistamme Rauman yksikköämme. 

Haemme nyt vuosihuolto- ja kesätyöntekijöitä Olkiluotoon

Toimitilahuoltajana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista.

Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, vaan työhön perehdytetään. Työ on päivätyötä sekä 2- ja 3-vuorotyötä. Paikkoja on tarjolla vuosihuollon ajalle (25.4-14.6.2022) vaihtelevasti projektisidonnaisuuksista riippuen. Vuosihuollon aikaisten töiden lisäksi tarjolla on lomasijaisuuksia aina elokuun 2022 loppuun asti ja mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Mainitsethan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla olet työhön käytettävissä ja mahdollisuutesi eri vuorotöihin. Olkiluodon voimala-alueella vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää ja moitteetonta rikosrekisteriä. Valituille tullaan suorittamaan suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 9-15 palvelusihteeri Jesse Rakkolaiselta puh. 044 412 4266. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen olkiluoto@rtkpalvelu.fi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian mahdollisten kulkulupaa vaadittavien koulutusten suorittamiseksi ja turvallisuusselvityksen käsittelyaikojen vuoksi (käsittelyaika noin 4–8 viikkoa). Mainitsethan hakemuksessasi, oletko työskennellyt aiemmin Olkiluodon ydinvoimalan alueella tai vuosihuolloissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546311
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jesse Rakkolainen (olkiluoto (a) rtkpalvelu.fi)
  • Puhelin: 044 412 4266
  • Sijainti: Rauma, Satakunta