(Poistunut julkaisusta)

Vuorovastuullinen Asiakasneuvoja
Avarda Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Etsimme asiakkaallemme kasvun myötä avautuvaan uuteen tehtävään

Vuorovastuullista Asiakasneuvojaa

vakituiseen työsuhteeseen.

Avardan asiakaspalvelu vastaa laskuasiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse, sähköpostitse sekä chatissä tavoitteenaan tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua. Lisäksi tiimi hoitaa erilaisia asiakaspalveluun ja laskutusprosessiin liittyviä Back Office -työtehtäviä. Viihtyisä uusi toimisto sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Hakemamme henkilö nauttii puhelimessa puhumisesta ja asiakkaiden palvelemisesta laadukkaasti. Olet kiinnostunut kehittymään, haet ratkaisuja, tarjoat vaihtoehtoja, olet innostava ja inspiroiva persoona! 

Voit olla urasi alussa mutta työskentelet jo itsenäisesti ja tavoittelet päämäärätietoisesti jatkuvaa ammatillista kehittymistä. Vaikka tehtävä ei alkuun sisällä esimiesvastuuta, ehkä sinulla on paloa kehittyä esimiestehtäviin asti. Kommunikoit rakentavasti ja vastuun ottaminen tiimityössä on sinulle luontaista. Omaksuttuasi perustyösi ohjaat senior-roolissa osa-aikaisia opiskelijoita.

Maksu- ja perintäalan kokemus on hyvä tausta tehtävään, mutta ei välttämätön. Tärkeintä on, että olet nopea oppimaan ja omaksumaan uusia asiakokonaisuuksia ja tietojärjestelmiä, ja että sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Kokemus Contact Center -ympäristöstä, jossa asiakaspalvelua tuotetaan puhelimessa, sähköpostilla tai chatissa on etu.

Neuvottelet asiakkaan kanssa suomeksi ja englanniksi sujuvasti ja laadukkaasti parhaan ratkaisun löytämiseksi haastavissakin tilanteissa, niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Lisäksi edellytämme, että pärjäät vähintään tyydyttävästi ruotsin kielellä. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme etenkin motivoitunutta ja itsenäistä otetta työntekoon, halua kasvaa isompiin saappaisiin liiketoiminnan kasvun mukana ja sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen kehittyvässä yrityksessämme. Avarda seuraa asiakaspalvelun trendejä ja soveltaa parhaita käytäntöjä omaan toimintaansa. Ennen kaikkea Avardassa puhalletaan yhteen hiileen ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa tapoihin toimia.

Tunnistitko itsesi ja haluat osaksi huipputiimiä?

Työaika sijoittuu virka-aikaan. Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Toimi ripeästi sillä hakuprosessi etenee aktiivisesti vaikka hakuaikaa onkin 3.2. asti. Lähetä hakemus, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi hakemuslomakkeen kautta.