Vuorovastaava Muurame Golf Oy:lle
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme asiakasyrityksellemme Muurame Golf Oy:lle klubikahvilaan

VUOROVASTAAVAA golfkauden ajaksi.

 

Muurame Golf tunnetaan tasokkaasta kentästään, jonka nuorekas ja rento ilmapiiri on tärkeä osa kenttäkulttuuria. Vahvuutena on aina iloinen henkilökunta ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen asiakaspalvelu.

Vuorovastaavana työtehtäviisi kuuluu kahvilatyön sekä asiakaspalvelun lisäksi muiden kahvilatyöntekijöiden työvuorojen suunnittelu, ruokatarvike- ja juomatilauksien tekeminen sekä ruoanlaitto.

Toivomme vuorovastaavalta aurinkoista ja joustavaa asennetta työntekoon, jotta hymysi ei hyytyisi kiireenkään keskellä. Vuorovastaavana apunasi ovat mahtavat työkaverit, mutta toivomme hakijoilta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme myös sinulta löytyvän rutkasti asiakaspalveluhenkisyyttä, jotta pystyt innostamaan myös muita kahvilatyöntekijöitä työtehtävissään. Edellytämme sinulta hygienia- ja anniskelupassia sekä toivomme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen mielekkään työn lisäksi. Työt alkavat golfkauden alussa arviolta huhti-toukokuussa ja kestävät golfkauden loka-marraskuun loppuun.

Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön, lähimmälle bussipysäkille on noin neljä kilometriä.Oletko sinä etsimämme aurinkoinen asiakaspalvelija? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä hakemuksesi meille osoitteessa http://go-on.likeit.fi/apply/59516575. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550994
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä