(Poistunut julkaisusta)

Vuorovastaava keittiöön ja saliin, Siipiravintola Hook (Helsinki)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on tunnettu, menestyskonseptin omaava ravintola. Haemme nyt asiakkaamme Helsingin ravintolaan ammattitaitoisisa ja työstään kiinnostuneita

VUOROVASTAAVIA

sekä saliin että keittiöön.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä eritoten joustavuutta. Edellytämme hakijalta ravintola-alan koulutusta sekä kokemusta kokin töistä. Tässä tehtävässä vaaditaan nopeutta ja hyvää tilannetajua!

Hook tarjoaa asiakkailleen mm. maistuvia siipiä, hampurilaisia sekä erilaisia lisukkeita. Vuorovastaavana tehtävänäsi on mm. hoitaa aamu- ja iltatilitykset sekä pitää ravintolan päivittäinen arki sujuvana. Kannustat oman työvuorosi henkilökuntaa ja pidät yllä positiivista työilmapiiriä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä kilpailukykyisen palkan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jahkaile vaan laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä saat HR-koordinaattori Tiia Hietikolta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=195 

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.