(Poistunut julkaisusta)

Vuorovaramies - Jyväskylä - Jyväskylä
Hikinoro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Hikinoro Oy on 35-vuotias kotimainen perheyritys, joka toimittaa tuotteitaan kymmeniin eri maihin ympäri maailmaa.  
Etsimme Hikinorolle 1-2 vuorovaramiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jyväskylän Vaajakoskelle. Työsuhde solmitaan suoraan Hikinoron kanssa.

Toimenkuvasi koostuu huolto- ja remonttityöstä päivävuorossa maanantaista perjantaihin sekä prosessinhoitajan tuuraustehtävistä keskeytyvässä kolmivuorotyössä.  

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi tehdastyöstä ja/tai muuta mekaanista kokemusta. Hikinoro tarjoaa koulutuksen ja perehdytyksen tarvittavilta osin tehtävään, joten voit myös olla vasta urasi alussa oleva innokas ja motivoitunut tekijä. Huolto- ja remonttityössä hitsaustaito katsotaan eduksesi, samoin kokemus remontti- ja asennustöistä.   Odotamme ennen kaikkea innokasta ja reipasta työotetta sekä joustavuutta työvuorojen suhteen. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa perheyrityksessä sekä ammattitaitoisen ja osaavan tiimin tuen.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 20.4. klo 14-15 ja 30.4. klo 10-11. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.5.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi