(Poistunut julkaisusta)

Vuorotyönjohtaja TKM TTT Finland Oy:lle
TKM TTT Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haemme yhteistyökumppanillemme TKM TTT Finland Oy:lle vuorotyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Akaan Toijalaan. Haku toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, mutta työsuhteet solmitaan TKM TTT:n kanssa.

Työnjohtajan päävastuuna on tuotannon ja työntekijöiden ohjaaminen sekä häiriöttömän ja tuloksekkaan tuotannon varmistaminen. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu tuotannon ohjaus ja kehitys, töiden järjestely sekä kone- ja henkilöresurssien hoitaminen yhdessä tuotannonsuunnittelun kanssa.

Teknisen kiinnostuksen, esimieskokemuksen ja mahdollisen teknisen koulutuksen lisäksi toivomme sinulta valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä. Olet motivoiva ja kannustava johtaja, jonka toiminta perustuu tiiminjäsenien jatkuvaan uuden oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä pitkän työsuhteen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä. Työsuhde-etuihin kuuluu työterveyshuolto ja herkullista kotiruokaa tarjoava ruokala. Tuotantotiloihin on myös hyvät julkiset kulkuyhteydet, sillä ne sijaitsevat vain kilometrin päässä Toijalan juna-asemalta.

Tutustu työskentelyyn TKM TTT:llä tarkemmin täältä: https://youtu.be/kI1JFRvUGEs

Mikäli koet olevasi etsimämme työnjohtaja ja kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2018 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Tanhua-Tyrkkö, 043 824 3626, janne.tanhua-tyrkko@barona.fi.