(Poistunut julkaisusta)

Vuorotyönjohtaja, Lievestuore
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Aurajoki-konserni on metalliteollisuuden pinnoitusratkaisuihin ja teollisiin palveluihin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on noin 27 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 170. Aurajoki-konsernin tehtaat sijaitsevat Aurassa, Kannonkoskella, Lievestuoreella, Mikkelissä, Pirkkalassa ja Turussa sekä Daugmalessa Latviassa.

Vuorotyönjohtaja

Haemme vuorotyönjohtajaa Lievestuoreen kuumasinkitystehtaallemme vakituiseen työsuhteeseen. 

Johdat omassa vuorossa sinkityksen ammattilaistiimiä ja kehität toimintaa heidän kanssaan Virtaava Aurajoki suunnitelman mukaisesti. Sinulla on myös tärkeä rooli tuotannon laaduntuottokyvyn kehittämisessä ja varmistamisessa. Viihdyt vaihtelevassa työympäristössä ja osaat priorisoida. Toimit tarvittaessa tuotantopäällikön sijaisena.

Toivomme sinulta vähintään teknikkotason koulutusta sekä kokemusta tuotannon suunnittelusta, henkilöstön johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on eduksi.

 Aurajoki tarjoaa sinulle dynaamisen ja mielenkiintoisen roolin voimakkaasti kehittyvässä ja pitkät perinteet omaavassa yhtiössä. Tervetuloa tärkeäksi osaksi suomalaisen infrarakentamisen arvoketjua!

Jätä hakemuksesi tehtävään 04.08.2019. mennessä osoitteessa www.nordic.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalvelut, Heini Lauttaanaho p. 0503761988 tai heini.lauttaanaho@nordic.fi .

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme jo hakuajan puitteissa, eli osoitathan mielenkiintosi tehtävää kohtaan nopeasti jättämällä hakemuksesi.