(Poistunut julkaisusta)

vuorotteluvapaan sijainen varastoon
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme vuorotteluvapaan sijaista varastoon Tuusulan Palkkitielle

Etsimme reipasta työtöntä työnhakijaa varastotyötehtäviin vuorotteluvapaan sijaisuuteen Tuusulan Palkkitielle. Työajat sijoittuvat arkipäiville 06.00-18.00 väliselle ajalle (aamuvuoro 6.00-14.00 ja iltavuoro 10.00-18.00). Työtunteja on tarjolla minimissään 30h/viikko. Työt alkavat 11.12.2019 ja päättyvät 31.05.2020. Palkkaus perustuu kaupan alan työehtosopimukseen ja pääkaupunkiseudun palkkataulukkoon.


Työtehtävinäsi ovat mm. ääni- ja paperikeräys sekä display-pakkaaminen. Työ jota tulet tekemään, on hyvin kevyttä ja siinä pärjää erinomaisella asenteella ja reippaalla työotteella #asenneratkaisee. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta, sillä sinut perehdytetään työhön. Aiempi kokemus varastoalalta tai muusta rutiininomaisesta työskentelystä on eduksesi. Hakijoilta odotamme täysi-ikäisyyttä sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle…

  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Perehdytyksen työhön
  • Monipuoliset työtehtävät

Vastineeksi toivomme että…

  • Haluat oppia uutta ja kehittyä
  • Olet oma-aloitteinen
  • Olet tiimipelaaja

Haku päättyy sunnuntaina 08.12.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta!

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi