(Poistunut julkaisusta)

VUOROTTELUVAPAAN SIJAINEN KALUSTAMIS- JA KULJETUSPALVELUIHIN
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2018

VUOROTTELUVAPAAN SIJAINEN KALUSTAMIS- JA KULJETUSPALVELUIHIN

 

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy hakee muuttomiestä Kalustamis- ja kuljetuspalveluihin vuorotteluvapaan sijaiseksi 1.6 – 30.11.2018 väliseksi ajaksi.

Minkälaisia tehtäviä on tarjolla?

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä toteutettavaksesi Helsingin yliopiston ainutlaatuisessa kiinteistökannassa. Tehtävänäsi on toimia autonkuljettajan apumiehenä, muuttomiehenä, asentaa kalusteita sekä tehdä muuttoihin liittyviä asennustöitä.

Millaiseen tiimin pääset?

Kahdenkymmenen hengen tiimi koostuu kuljettamisen ja kalustamisen ammattilaisista. Kalustamis- ja kuljetuspalvelut hoitavat Helsingin yliopiston toimitilamuutoksiin liittyvää kalustamista, muuttoja ja kuljetuksia neljällä kampuksella Helsingissä.

Pääset työskentelemään sitoutuneeseen tiimiin, jossa vallitsee vahvan ammattiosaamisen lisäksi hyvä yhteishenki sekä vastuullisen tekemisen kulttuuri.

Minkälaisen osaajan tarvitsemme tiimiimme?

Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia (B), suomen kielen taitoa ja fyysistä kestävyyttä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot muiden osapuolten kanssa työskentelemiseksi. Pystyt toimimaan myös itsenäisesti.

Mikä Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy?

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on uusi Helsingin yliopiston omistama inhouse –yhtiö. Asiakkaamme on Helsingin yliopisto. Heidän käytössään on noin 600.000 m2 toimitiloja, 300:ssa rakennuksessa.

Maailmanluokan yliopisto vaatii maailman luokan ylläpitoa. Tilat, jotka pursuavat tiedettä ja teknologia, tarvitsevat toimiakseen myös aimo annoksen käytännön osaamista, perinteisiä kädentaitoja, ammattitaitoisia palveluja ja älykästä huolenpitoa.

Me teemme joka päivä parempaa huomista. Työmme on usein huomaamatonta, mutta aina vaikuttavaa. Olemme ylpeitä yliopistolaisia, elintärkeitä rattaita, jotka pyörittävät valtavaa kokonaisuutta. Helsingin yliopisto on Suomen sivistyksen kehto. Me olemme sen kivijalka. Kipinä, joka pitää liekin kirkkaana.

Kiinnostuitko?

Hae töihin Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:öön. Työ alkaa 1.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minna Romppanen, puh. 050 5741 747.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen palvelupäällikölle viimeistään 20.4.2018 osoitteeseen minna.k.romppanen@helsinki.fi tai henkilöstöpäällikkö sari.hanninen@helsinki.fi.