(Poistunut julkaisusta)

Vuorosähköasentaja Kaukaan sahalle
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020
Haemme ammattitaitoista sähköasentajaa asiakaskohteeseemme Kaukaan sahalle. Tehtävässä vastaat asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden käynnissä pidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta sekä koneautomaatioon liittyvistä muutostöistä. Odotamme sinulta valmiutta kolmivuoro- ja viikonlopputyöhön. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tuemme myös työhyvinvointiasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntasetelit ja monipuoliset kuntosalipalvelut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työkavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
  • Sähköautomaatioasentajan ammattitutkintoa
  • Useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin
  • Kunnossapidon tietojärjestelmien käyttö

Katsomme eduksi kokemuksen metsäteollisuuden kunnossapidosta, automaatiojärjestelmistä, taajuusmuuttajista, teollisuuden anturoinneista, ohjelmoitavista logiikoista tai robotiikasta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset perustason IT-taidot. Englannin kielitaito luetaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin sähkötyönjohtaja Jyrki Nauha, p. 040 551 0723 tai sähköpostitse jyrki.nauha@caverion.com. 

Hae tehtävää 31.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi sekä CV:si oheisen linkin kautta.