(Poistunut julkaisusta)

Vuorosähköasentaja Kaukaan sahalle
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Haemme ammattitaitoista sähköasentajaa asiakaskohteeseemme Kaukaan sahalle. Tehtävässä vastaat asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta sekä koneautomaatioon liittyvistä muutostöistä. Sinulla on valmius kolmivuoro- ja viikonlopputyöhön.

Tarjoamme mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • Sähköautomaatioasentajan ammattitutkintoa
  • Useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin
  • Kunnossapidon tietojärjestelmien käyttöä

Eduksi katsomme kokemuksen metsäteollisuuden kunnossapidosta, automaatiojärjestelmistä, taajuusmuuttajista, teollisuuden anturoinneista, ohjelmoitavista logiikoista tai robotiikasta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset perustason IT-taidot. Englannin kielitaito luetaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin sähkötyönjohtaja Jyrki Nauha, p. 040 5510723. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 19.1.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.