(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäälliköksi Puotilan Kartanoon, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Puotilan Kartano Itä-Helsingin merellisessä miljöössä on ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset hyödyntämään tarjoilutaitojasi monipuolisissa tehtävissä. Puotilan Kartanossa palvelusta ja makuelämyksistä vastaa Share Tastes & Events Oy, jonka mainioon tiimiin haemme kesäksi nyt VUOROPÄÄLLIKKÖÄ!

Vaikka kartanon miljöö on vanha ja arvokas ei tässä tiimissä suinkaan jäykistellä vakavalla naamalla, vaan työtä tehdään hyvässä yhteishengessä ja pilke silmäkulmassa. Puotilan kartano on työympäristönä todella monipuolinen: kesällä työvuorosi saattavat pitää sisällään tarjoilua paitsi brunssilla, lounailla ja illalla à la cartessa, myös erilaisissa yksityistilaisuuksissa, ja järjestetäänpä kartanossa ajoittain myös erilaisia tapahtumia bändeineen.

Odotamme sinulta:

  • aikaisempaa kokemusta tarjoilusta, erityisesti monipuolinen kokemus eri osastoilta katsotaan eduksi
  • vuoropäällikön työssä tarvittavaa jämptiyttä ja organisointikykyä
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • halua vastuun ottamiseen
  • suomen kielen taitoa ja englannin perusosaamista
  • hygieniapassia, salmonellatodistusta ja anniskelupassia – ehdit hyvin hankkia nämä vielä ennen töiden alkua!

Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla vielä valmis timantti – luotamme siihen, että reippaalla asenteella ja positiivisella mielellä pääset tässä tehtävässä pitkälle!

Pääset aloittamaan työskentelyn sopimuksen mukaan jo kevään aikana yksittäisten vuorojen muodossa, ja kesällä työtä on luvassa keskimäärin 112,5 h/3viikkoa. Neuvoteltavissa on, painottuuko työsi lounaisiin vai à la carteen. Palkka sovitaan kokemuksesi perusteella kohdalleen ja työsopimus solmitaan Opteamin kanssa. Kesän aikana tutuksi tulleella työntekijällä voi hyvinkin olla mahdollisuus jatkaa töitä syksyllä Kartanon omana työntekijänä. Kerrothan siis, mikäli sinulta löytyy kiinnostusta pidempiaikaiseen sitoutumiseen. Tässä työpaikassa viihdytään vuosia!

--

Huom! Hakuaikaa on jatkettu mutta käsittelemme edelleen aikaisemminkin tulleita hakemuksia.

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito, Engalnnin kielen taito, A la Carte osaaminen, Täysi-ikäisyys
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Esimieskokemus, Anniskelupassi