(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäälliköksi Gastropub Stone'sille, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Haemme Gastropub Stone’sille Helsingin ytimeen VUOROPÄÄLLIKKÖÄ kesäksi 2018. Stone´sissa pääset työskentelemään hyvän tunnelman ja laadukkaista lähitoimittajien raaka-aineista valmistettujen burgereiden pariin. Paikallisuus ja luomu painottuvat Stone’sin valikoimassa, joten toivomme myös sinulta intohimoa laadukasta ruokaa ja aitoja makuelämyksiä kohtaan.

Haemme tehtävään vuoropäällikköä, jolta löytyy aiempaa työkokemusta ravintolamaailmasta ja á la carte -puolelta. Ravintolan päivärytmi on sinulle tuttu, työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja sinulta löytyy kokemusta myös esimiestehtävistä. Ensisijaiseesti etsimme kuitenkin persoonaa, joka sopii HOK-Elannon Stonesin porukkaan kuin whiskysipuli Stones’in klassikkoburgeriin: johdat tiimiäsi jämptillä mutta rennolla otteella, ja ymmärrät myös huumorin päälle.

Työn kesto on sopimuksen mukaan kesäkuun alusta aina elokuun loppuun ja tunteja on kesäksi tarjolla keskimäärin 112,5 h/3 viikkoa. Vuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin. Kesäsesongin jälkeen sinulla on myös mahdollisuus jatkaa töitä Stonesin omilla kirjoilla kokoaikaisesti. Autamme tarvittaessa asuntoasioissa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä.

Tänne kannattaa tulla, joten anna mennä – lähetä hakemuksesi meille pian!

Huom! Hakuaikaa on jatkettu mutta käsittelemme edelleen aikaisemminkin tulleita hakemuksia.

Edellytykset työnsaannille: Esimieskokemus, A la Carte osaaminen, Anniskelupassi
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi