(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäälliköksi Gastropub Stone`sille, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme Gastropub Stone’sille Helsingin ytimeen VUOROPÄÄLLIKKÖÄ kesäksi 2018. Stone´sissa pääset työskentelemään hyvän tunnelman ja laadukkaista lähitoimittajien raaka-aineista valmistettujen burgereiden pariin. Paikallisuus ja luomu painottuvat Stone’sin valikoimassa, joten toivomme myös sinulta intohimoa laadukasta ruokaa ja aitoja makuelämyksiä kohtaan.

Haemme tehtävään vuoropäällikköä, jolta löytyy aiempaa työkokemusta ravintolamaailmasta ja á la carte -puolelta. Ravintolan päivärytmi on sinulle tuttu, työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja sinulta löytyy kokemusta myös esimiestehtävistä. Ensisijaiseesti etsimme kuitenkin persoonaa, joka sopii HOK-Elannon Stonesin porukkaan kuin whiskysipuli Stones’in klassikkoburgeriin: johdat tiimiäsi jämptillä mutta rennolla otteella, ja ymmärrät myös huumorin päälle.

Työn kesto on sopimuksen mukaan n. 15.6.-31.8. Mahdollisesti jatkoa on luvassa myös vuoden loppuun asti. Tunteja on kesäksi tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikkoa. Vuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin. Autamme tarvittaessa asuntoasioissa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä.

Tänne kannattaa tulla, joten anna mennä – lähetä hakemuksesi meille pian!

Edellytykset työnsaannille: A la Carte osaaminen, Esimieskokemus, Anniskelupassi
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi