(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäälliköitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019
Haemme nyt kahta tiimityöhenkistä ja innokasta VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Kaakkuri-Metsokangas sekä Tuira-Hönttämäki alueelle Ouluun.

ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-,edustus- sekä kahvilapalvelut.


Tehtävässä toimit tiimisi työnjohtajana vastaten päivittäisestä käytännön töiden organisoinnista ja resursoinnista, työhön perehdytyksestä, opastuksesta ja ohjauksesta. Lisäksi vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta kohteissa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti. Työnjohtotehtävien lisäksi osallistut ruokapalvelutehtäviin tai ylläpito- ja perussiivoukseen sekä muihin erilaisiin palvelutehtäviin.
Osaat pitää monia lankoja käsissäsi samanaikaisesti, ja positiivinen asenteesi säilyy kiireenkin keskellä. Työaika on arkisin klo 6–14. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva sekä kokoaikainen. 


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- sekä ATK-taidot. Toivomme työnjohdollista koulutusta joko ruokapalvelu- tai puhtaanapitoalalta ja edellytämme  vähintään muutaman vuoden työkokemusta alalta sekä tiimin johtamisesta. Katsomme eduksesi kokemuksen koulu- ja päiväkotiympäristöstä. Sinulla on hygieniapassi ja taustasi on nuhteeton ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Mikäli monipuolinen, pitkäaikainen ja innostava työ kiinnostaa niin lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 12.12.2019. Työ alkaa  joulukuun 2019 aikana.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi,www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -