(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäälliköitä, Rax Buffet Mikkeli
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Rax Buffetit sijaitsevat ydinkeskustoissa tai suurissa kauppakeskuksissa. Rax on perheravintola, jossa voi syödä vaivattomasti ja edullisesti.Haluatko rakentaa urapolkusi ravintola-alalla? Haluaisitko päästä työskentelemään uusiutuvassa ja kehittyvässä suomalaisessa ravintolaketjussa mukavien työkavereiden ympäröimänä? Oletko toimelias tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista, eikä pelkää tarttua tuumasta toimeen? Haluatko päästä aidosti vaikuttamaan omalla toiminnallasi asiakkaan palvelukokemukseen? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme! Haemme upouuteen, keväällä kauppakeskus Akseliin avattavaan Rax Buffet Mikkeliin


VUOROPÄÄLLIKÖITÄ


Vastuualueesi

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti kaikki ravintolan työt. Iso osa työstäsi painottuu keittiöön. Meillä laitetaan oikeasti ruokaa, pizzoista salaatteihin ja jälkiruokiin. Työvuorossa tehtäväsi on myös kokonaisvaltaisesta asiakaskokemuksesta huolehtiminen. Sinulle on kunnia-asia, että asiakas saa tuoretta ja hyvää ruokaa, ravintola on siisti ja kutsuva sekä henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista. Vuoropäällikkönä saat myös mahdollisuuden oppia laajemmin ravintolan esimiehen tehtäviä. Luonnollisesti vastaat ravintolan toiminnasta esimiehesi poissa ollessa.


Menestyksen avaimet

Meillä menestyvillä henkilöillä on erityistä Rax Factorya: Joustavaa asennetta työntekoon, paineensietokykyä, pilkettä silmäkulmassa ja jo äidinmaidossa saatua "Kyllä onnistuu" -asennetta. Katsomme ravintola-alan kokemuksen tai koulutuksen ehdottomasti eduksesi, mutta muodollista pätevyyttä enemmän kuitenkin arvostamme raudanlujaa asennetta, tarttuvaa energisyyttä ja yrittäjähenkisyyttä. Sinua ajaa vahva halu kehittää esimiestaitojasi ja työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että ryhmässä.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavaa ja palkitsevaa työtä huikean työporukan kanssa. Lisäksi pakettiin kuuluu Suomen suurimpiin kuuluvan ravintola-alan toimijan erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Raxin kattava perehdytysohjelma antaa Sinulle hyvät eväät menestyä työssäsi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtuntien määrän voimme sopia sinulle oman elämäntilanteesi mukaan. Kerrothan hakemuksessasi, kuinka paljon pystyisit meillä työskentelemään.


Kiinnostuitko?

Mikäli uskot olevasi etsimämme puuttuva palanen, älä epäröi vaan lähetä hakemuksesi meille viimeistään 1.3. oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit hakemuskirjeen kirjoittamisen sijasta nauhoittaa meille videohakemuksen. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jenni Mattsson osoitteesta jenni.mattsson@restel.fi.