(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäälliköitä Mummotunnelin kesään!
HOK-Elanto / Mummotunneli

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Mahtavan makea Mummotunnelin kesä odottaa juuri sinua! Mikäli olet kunnon kesäduuniasenteella varustettu ravintola-alan osaaja ja haluat että kesäsi pursuaa upeita asiakaskohtaamisia, ikimuistoista tiimihenkeä ja monipuolisia vuoroja, kannattaa tähän tarjoukseen tarttua oikopäätä. Kesän valoisat illat taittuvat yöksi ja tunnelma nousee katonrajan yli pilvettömälle taivaalle asti, kun kesän kovin tiimi ryhtyy hommiin!

Vuoropäällikkönä varmistat, että palvelu pelaa ja asiakkaat viihtyvät. Tässä tehtävässä tarvitset taitoa tiimisi tsemppaamiseen ja hyvän työskentelyfiiliksen ylläpitämiseen. Tarvitset työssä aiempaa kokemusta esimiestyöskentelystä ja totta kai ravintolamaailman tuntemusta. Mummotunnelin vuoropäällikkönä saat mahdollisuuden työskennellä oman kotiravintolasi lisäksi useammassa kuin yhdessä Wanhan kauppakujan ravintolassa: Venn, Tapas Barcelona, Pub Gaselli ja Amarillo tarjoavat kesääsi taatusti vaihtelua.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ensimmäiset aloitukset ovat jo huhtikuun puolessa välissä, ja toinen startti noin kuukautta myöhemmin. Töitä on tarjolla elo-syyskuuhun saakka, noin 90 h / 3 viikkoa.

Eduksi luettavat asiat:

  • Esimieskokemus

  • Anniskelupassi

  • A la Carte osaaminen

Varmista paikkasi Mummotunnelin sykkeessä, lähtölaskenta kesään on alkanut!