(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö/Kokki
Niska Vaasa, Vasni AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Haemme Niskaan Vuoropäällikköä/kokkia! Tarjoamme täydet tunnit ja työaika on arkisin päiväsaikaan. Näitä mahdollisuuksia ei usein tule vastaan, joten pistä hakemus heti tulemaan!

Mitä?

Niska on ahvenanmaalaiskokki Michael Björklundin kehittämä ravintolakonsepti, joka tarjoaa peltileipää eli pizzaa ahvenanmaalaisittain. Niska Vaasa tarjoaa peltileipien lisäksi myös lounasaikaan kotiruokaa, pöytiintarjoiltuina annoksina. Ruoka on valmistettu tuoreista ja korkealaatuisista raaka-aineista.

Kenelle?

Etsimme joukkoon ammattitaitoista ja iloista vuoropäällikköä/kokkia, jolla on jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja/tai alan koulutusta. Niskan yrityskieli on ruotsi, mutta ei haittaa vaikka oma ruotsinkieli on vähän ruosteessa. Toivomme että sinulla on kokemusta siitä miten ravintolan omavalvontaa tehdään. Sinulla on ehkä myös karttunut kokemusta tilausten teosta sekä lounaslistojen suunnittelusta.

Milloin?

Työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työaika on ma-pe 09:00-16:30. Töitä on tarjolla viikolla maantaista perjantaihin, toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Työsuhde solmitaan alkuun työntekijän ja Baronan välillä.

Miksi?

Tartu mahdollisuuteen tulla osaksi mahtavaa Niska-porukkaa. Tässä työssä yhdistyy kokin kaikki unelmat: saat pitää illat ja viikonloput vapaina samalla, kun saat nauttia ruuanlaitosta korkealaatuisilla raaka-aineilla.

Paikka täyttyy heti oikean henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan pian! Lisätietoja saa numerosta +358504412139 tai risto.ojanpera@barona.fi