Vuoropäällikkö
Tietoa tehtävästä
HAEMME PRISMA RAUMAN RAVINTOLAMAAILMAAN
ammattitaitoisia, innostavia esihenkilöitä vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin
KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ
Toivomme sinulta intoa johtaa keittiön toimintaa ja ihmisiä omalla esimerkilläsi. Yhdessä tiimisi kanssa huolehdit keittiötyön sujuvuudesta ja loistavan asiakaskokemuksen toteutumisesta.
Keittiön vuoropäällikkönä työskentelet esihenkilöroolissa vastaten ravintolan ruokatuotteiden laadun sekä ketjukonseptin ylläpitämisestä, asiakastyytyväisyydestä sekä keittiöhenkilöstöstä yhdessä ravintolapäällikön kanssa.
KAHTA VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Pizza&Buffan, Presson ja Hesburgerin esihenkilötehtäviin
Haemme kahta iloista, positiivista ja palveluhenkistä vuoropäällikköä vastaamaan ravintolamme päivittäisestä johtamisesta sekä varmistamaan erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumisen yhdessä tiiminsä kanssa. Haemme ensisijaisesti henkilöitä, jotka pystyvät ja haluavat työskennellä kaikkina ravintolan aukioloaikoina aamu- ja iltavuoroissa sekä arkena ja viikonloppuna.
Odotamme sinulta
alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä
sinulla tulee olla erinomainen ja iloinen palveluasenne sekä aito kiinnostus asiakaspalvelutyöhön
hyvät vuorovaikutustaidot ja joustavuus muuttuvissa tilanteissa ovat sinulle luontainen tapa toimia.
lisäksi odotamme sinulta paineensietokykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
Tarjoamme sinulle
hyvän ja luotettavan työpaikan viihtyisässä työympäristössä Rauman Prisma-keskuksessa
mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja osallistua esihenkilövalmennuksiin
saat käyttöösi S-ryhmän ja Keulan erinomaiset henkilöstöedut, joita pystyt hyödyntämään kaikkialla Suomessa.
LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN
Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä kumppanimme Eezy Personnelin kanssa. Odotamme kuulevamme sinusta pian – kuitenkin viimeistään 18.8.2024.
Jätä hakemuksesi ja CV:si www.eezypersonnel.fi sivun kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Tero Hassinen puh. 050 388 3039 tai tero.hassinen@eezy.fi