Vuoropäällikkö
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Hemingway's baarit ovat osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Restel on Suomen suurimpia ravintola-alan yrityksiä ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Hemingway´sit ovat kodikkaita ja tunnelmallisia kaupunkibaareja joissa pidetään asiakkaasta hyvää huolta luontevalla ja huomaavaisella palvelulla. Tarjoamme sinulle myös suuren valtakunnallisen työnantajan edut. Haluamme kohdata jokaisen asiakkaan lämmöllä ja palvella heitä kuin kotiimme saapuvia ystäviämme.

Etsimme nyt Hemingway´s Hietalahdeen VUOROPÄÄLLIKKÖÄ anniskeluravintolan monipuolisiin työtehtäviin.

Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan vakituiseksi työntekijäksi Restel Oy:n kirjoille. Ravintolan aukioloajat ovat klo 14-02 välillä, joten työvuorot ovat iltapainotteisia.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta juomaravintoloissa työskentelystä sekä asiakaslähtöistä, oma-aloitteista ja aktiivista työotetta. Haemme itseohjautuvaan työhön kykenevää ravintola-alan ammattilaista, jolta löytyy ongelmanratkaisu- ja vastuunottokykyä sekä ennen kaikkea reipasta asennetta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän isossa organisaatiossa, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet ja loistavat henkilöstöedut käytössäsi. 

Työt alkavat perehdytyksellä sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten olethan ripeä. Lisätietoja tarvittaessa antaa Marianne Manninen p. 020 779 8893, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500219
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki