(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Onko sinulla intohimona asiakaspalvelu mutta myös ruoanvalmistus kiinnostaa? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita? Haluatko työskennellä moniammatillisessa tiimissä?
Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä ja organisointikykyistä VUOROPÄÄLLIKKÖÄ toteuttamaan henkilöstöravintolapalveluita ainutlaatuiseen monipalvelukohteeseemme Tornio-Kemi alueelle.

ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa  joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa sekä  erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.


Työpaikkasi sijaitsee Kemissä ja vastaat henkilöstöravintolan ja palvelukeittiön työnjohdosta ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Työpäiväsi kuluu suurelta osin käytännön töissä tiimisi kanssa mutta niiden lomassa ehdit mainiosti tehdä hallinnolliset tehtäväsi. Vastaat päivittäisten töiden organisoinnista, asiakaspalvelusta ja raaka-aineiden tilauksista ja teet yhteystyötä toisen asiakaskohteemme keittiömestarin kanssa ravintolasi ruokalistasuunnittelussa. Raportoit koko asiakkuudesta vastaavalle asiakkuuspäällikölle. Silloin tällöin pääset liikkumaan ravintolan ja palvelukeittiön välillä myös autolla. Työaika sijoittuu arkisin klo 06 -16:00 välille, mutta satunnaisesti voi olla myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.


Edellytämme kokemusta henkilöstöravintolatoiminnasta ja mielellään teollisuusympäristössä. Tuotamme asiakkuudessa ravintola- ja siivouspalveluja joten siivouspalvelujen tuntemus katsotaan eduksesi. Sinulla on soveltuva esimiestutkinto ja vähintään 3 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Tehtäväsi on luoda loistavia palvelukokemuksia asiakkaillesi joka päivä hurmaavalla ruoalla ja aurinkoisella palvelulla. Osaat tulkita asiakaskuntasi toiveita ja ottaa ne huomioon. Olet käyttänyt ravintola-alan sähköisiä järjestelmiä kuten esim. Aromi ja sähköinen kassajärjestelmä. Työssäsi tarvitset suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Asiakaspalveluenglanti ja ruotsi katsotaan eduksi.  Edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja hygienia- passia. Työturvallisuuskortti ja EA-kortti katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Hae tehtävään  täyttämällä sähköinen hakemuksesi viimeistään 15.9.2020 oheisen linkin kautta.Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe  projektipäällikkö Minna Oksanen 0405484367.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.