(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Vuoropäällikkö VR FleetCaren Matkustajaliikenteen kunnossapitopalvelut yksikköön  Helsinkiin.

Etsimme VR FleetCare yhtiön Lähiliikenteen kunnossapitopalvelut yksikköön raidekaluston kunnossapitoon kahta vuoropäällikköä. Pääset osaksi ammattitaitoista ja voimakkaasti uudistuvaa yksikköä, joka vastaa satojen miljoonien eurojen arvoisen kaluston kunnossapidosta ja vaikuttaa näin päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen.

Vastaat oman työvuorosi osalta Lähiliikenteen junakaluston ohjauksesta Ilmalan ratapihalla ja siitä, että tuotannot pyörivät optimaalisesti 24/7 asetettujen tavoitteiden (tehokkuus, laatu, turvallisuus, täsmällisyys) ja tehdyn suunnitelman mukaisesti siten että asetetut tavoitteet saavutetaan kustannustehokkaasti, ympäristön ja henkilöstön tarpeet huomioiden.

Toimit oman vastuualueesi asentajien (n. 5 hlö:n) esimiehenä.

Lisäksi tuotat monipuolisia raportteja ja osallistut mielenkiintoisiin kehitysprojekteihin.

Odotamme sinulta AMK-tutkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta esimerkiksi operatiivisen kunnossapidon esimies, kuljetusalan tms. tehtävistä jotka voidaan katsoa tätä ko. tehtävää tukeviksi. Sinulla on hyvä paineensietokyky, looginen päättelykyky ja ongelmanratkaisutaidot sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tietotekninen osaamisesi on vahvaa sekä monipuolista, ja kommunikoit sujuvasti englannin kielellä. Kokemus esimiehenä toimisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaamme ja itseäsi. Työpanoksesi myötä olet osa ketjua joka mahdollistaa turvallisen ja hyvin huolletun kaluston junamatkustamiseen. Työpaikkasi on Helsingin varikolla Ilmalassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

13.7.2020 alkaen Jani Nygren, kunnossapitopäällikkö puh. 0408620842

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.7.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.
 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.