(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
Original Sokos Hotel Tapiola Garden / Vastaanotto

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Original Sokos Hotel Tapiola Garden sijaitsee poikkeuksellisen kauniissa ympäristössä ja avaa oven täysin uudenlaiseen Tapiolaan. Toisiaan tukeva henkilökuntamme varmistaa niin asiakkaiden, kuin työkavereidenkin viihtymisen päivittäin. Lähellä kaikkea, kodikas tunnelma ja palvelun mutkattomuus takaavat hotellin upean fiiliksen läpi vuoden.

Tehdään yhdessä Original Sokos Hotellista entistä huikeampi hotelli! Hae mukaamme vastaanoton vuoropäälliköksi ja tuo oma asenteesi osaksi Tapiola Gardenia!

Meidän hurmaavin tehtävämme on onnellistaminen. Haluat tarjota vieraillemme enemmän kuin he osaavat pyytää ja ylittämällä heidän odotuksensa kerta toisensa jälkeen, myös silloin kun he sitä vähiten odottavat. Odotamme sinulta alan kokemusta vastaanotosta, mutta arvostamme ennen kaikkea asennettasi. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä ja sinulla on sekä anniskelu- että hygieniapassi.

Pääset työskentelemään ja kehittämään ammattitaitoasi Suomen tunnetuimmassa ja laajimmassa hotelliketjussa. Saat vastuullesi monipuoliset tehtävät, innnostavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä kannustavat esimiehet. Tuemme jatkuvasti urakehitystäsi koulutuksilla ja tarjoamme sinulle kattavat S-ryhmän henkilöstöedut. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, 112,5h/3vko. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, viimeistään maaliskuun alkupuolella.
Lähetä hakemus ja CV oheisen linkin kautta 20.2.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Jani Hintikka puh. 050 313 8458.
Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani Eezy Henkilöstöpalvelut.
(Enjoy on osa Eezy-konsernia)