(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
Radisson Blu Seaside Hotel / Bistro Gimis

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Etuihisi meillä kuuluu mm. kaikki työntekijäryhmät kattava tulospalkkausjärjestelmä.

OLETKO ETSIMÄMME VUOROPÄÄLLIKKÖ BISTRO GIMIKSEEN?

Bistro Gimis on kunnianosoitus Stadille ja erityisesti sen kaduille ja katukulttuuriin liittyville ilmiöille. Bistro on osa Radisson Blu Seaside Hotelin täydellistä muodonmuutosta ja uuden sukupolven hotellikokemusta.

Bistro Gimis etsii nyt joukkoonsa loistavaa palvelun ammattilaista kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työhön. Odotamme sinulta alan kokemusta, mutta arvostamme myös asennettasi. Olet tuloshakuinen ja sinulta löytyy myös näkemystä ja innostusta kehittää asiakasvuorovaikutusta entistäkin paremmaksi. Vuoroesimiehenä johdat esimerkilläsi salitoimintojen tiimiäsi ja toimit innostavana suunnannäyttäjänä.

Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme, että sinulla anniskelu- sekä hygieniapassi. Työaika painottuu iltaan. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi täysin uudistuneessa urbaanissa ja rouheassa hotellissa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat monipuoliset tehtävät, sekä ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut ja uramahdollisuudet. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen, sekä CV 29.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo 050-3883885.

Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani Eezy Henkilöstöpalvelut.
(Enjoy on osa Eezy-konsernia)