(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
Original Sokos Hotel Presidentti / Vastaanotto

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Tasavallan toinen Presidentti

Upeasti uudistunut Original Sokos Hotel Presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen luomissa hotellihuoneissa voit kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia keskellä Helsinkiä. Suomalaisuus on kantava voima koko talossamme – kokousosaston Kultaranta-tilasta Bistro Manun kotimaisiin raaka-aineisiin.

Monipuolisessa tapahtumatalo Presidentissä järjestetään laadukkaita juhlia, kokouksia, seminaareja ja näyttelyitä. Pressan ravintolat eli aulakerroksen bar Adjutantti sekä mestarin otteella palveleva Bistro Manu kutsuvat niin kaupunkilaisia kuin hotellivieraita viihtymään ja nauttimaan.

Etsimme nyt joukkoomme vastaanoton VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme myyntihenkistä, innostavaa ja kannustavaa esimiestä vastaamaan majoitusosaston toiminnasta oman työvuoronsa aikana. Olet etsimämme henkilö, jos erinomainen asiakaspalvelu on sinulle ykkösjuttu ja koet esimerkillä johtamisen olevan lähellä sydäntäsi!

Odotamme Sinulta:
• innostavaa ja myyntihenkistä otetta tiiminvetäjän roolissa
• kykyä johtaa suuren ja vilkkaan hotellin vastaanottotoimintoja oman työvuorosi aikana
• intoa ja ideoita toiminnan jatkuvaan kehittämiseen
• riittävästi aiempaa kokemusta vastaanottovirkailijan/vuoropäällikön työstä
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
• Opera -hotellijärjestelmän hallintaa

Tarjoamme Sinulle innostavan, kehittävän ja monipuolisen työn upeassa hotelliympäristössä. Meillä on ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, joiden kanssa saat mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Käytössäsi on S-ryhmän hyvät henkilöstöedut mm. henkilökuntahintainen hotellihuone kaikissa Sokos Hotelleissa ympäri Suomea ja ulkomailla sekä henkilökunta-alennukset kaikissa S-Ryhmän ravintoloissa ja kaupoissa.

Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Juha Sundqvist, puh. 050 388 3255.

Lähetä hakemuksesi 7.2.2020 mennessä alla olevan linkin kautta.
Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani Eezy Henkilöstöpalvelut.
(Enjoy on osa Eezy-konsernia)