(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme asiakasyrityksellemme henkilöstöravintolan salitiimiin vahvistusta vuoropäällikön työtehtäviin.
Rakennamme salitiimistä ”supertiimin”, jossa kaikilla työntekijöillä on omat vastuualueet oman päivittäisen työnsä lisäksi.

Etsimme henkilöä, jolla on jo kokemusta ravintola-alan töistä. Kokemusta ei tarvitse olla juuri henkilöstöravintolasta, sillä nämä hommat oppii helposti. Toivomme että sinulta löytyy kokemusta seuraavilta osa-alueilta;tilaustarjoilusta, kahvilatyöskentelystä ja lounaalta. Työssä menestyminen edellyttää myös jonkin verran it-taitoja, sillä käytämme päivittäin exel-taulukoita ja sähköisiä sovelluksia. Työ sisältää monipuolisesti kahvilassa työskentelyä, lounasta sekä mahdollisia kahvituksia ja kokouksia.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, reipasta otetta työntekoon, tiimihenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Suomen ja englannin kielen taitoa tarvitaan sekä kassalla että kirjallisesti.

Työ on hyvin suorituspainotteista, mutta tilitykset ja tavarantilaukset jaettu vuoroihin. Eli perinteiset vuoropäällikön tehtävät kuuluvat kaikille tiimiläisille.

Työ sijoittuu maanantaista perjantaihin, kiertävät aamuvuorot alkavat 5.45 tai 6.30 sekä kiertävät iltavuorot päättyvät klo.18.00. Asiakasyritys sijaitsee Helsingin luoteisosassa.

Palkkaus sovitaan henkilökohtaisesti koulutuksen ja kokemuksen mukaan, työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille ja työ on kokoaikainen. Työt alkavat tammikuussa 2020.

Hae työtehtävään oheisen linkin kautta, haastattelut aloitetaan jo haun aikana.