(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
UniCafe

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

UniCafen tavoitteena on olla vastuullisuuden edelläkävijä kaikessa mitä teemme. Haluamme olla eturintamassa tuomassa uudenlaisia raaka-aineita keittiöihimme, tarjota herkullista ruokaa sekä ylittää asiakkaidemme odotukset päivittäin. Olemme 100 % opiskelijoiden omistama ja toimimme siellä missä hekin: kaikilla Helsingin yliopiston kampuksilla. 17 ravintolaamme palvelee päivittäin tuhansia paremman tulevaisuuden eteen työskenteleviä opiskelijoita ja tutkijoita.

Haemme osaavaan joukkoomme rohkeaa ja innovatiivista

VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen UniCafe-ravintolaamme Helsinkiin. Työssäsi vastaat ravintolan operatiivisesta liikeidean ja toimintamallien mukaisesta laadukkaasta asiakaskokemuksesta sekä töiden organisoinnista.

Meille asiakas on aina tärkein, ja siksi henkilökuntamme hyvinvoinnista huolehtiminen on meille ihan ykkösjuttu. Hyvän työilmapiirin vaaliminen sekä toimivasta ja turvallisesta työympäristöstä huolehtiminen ovat meille erityisen tärkeitä. Uskomme vahvasti moniarvoiseen ja monimuotoiseen työyhteisöön. Hommia teemme tosissamme, mutta emme otsa rypyssä – töissä saa olla myös hauskaa.

Toivomme, että sinulla on jo joitakin vuosia esimieskokemusta ravintola-alalta. Tykkäät ihmisten parissa työskentelystä, osaat kommunikoida, delegoida ja antaa palautetta. Pidät arjen kiireestä ja yllätyksistä.

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja suhtaudut kunnianhimoisesti työhösi. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden ja joustavuuden merkityksen. Sinulla on inspiroiva luonne, luovuutta ja mukautumiskykyä. Pystyt motivoimaan ja ohjaamaan henkilökuntaa parhaaseen lopputulokseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön vastuullisessa, opiskelijaomisteisessa ravintolayrityksessä. Mielenkiintoista työtä on paljon, ja tukenasi on joukko ammattitaitoisia työkavereita.

Meillä viihdytään, eikä se ole sattumaa, vaan määrätietoisen kehitystyön tulos. Huolehdimme työntekijöistämme niin kattavan työterveyshuollon kuin oman henkilökuntakerhomme järjestämien suosittujen, monipuolisten aktiviteettien muodossa. Vain parhaan tarjoaminen asiakkaalle edellyttää, että hommia myös tehdään ensiluokkaisen hyvällä fiiliksellä.

Liity joukkoomme tuottamaan ylivertaisia asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 3.11.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@unicafe.fi  

Lisätietoja antaa henkilöstökoordinaattori Olli Rossi 040 750 0388 torstaina 24.10.2019 klo 9-10 ja maanantaina 28.10.2019 klo 15.30 -16.00. Haastattelut aloitamme hakuaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja yrityksestämme www.unicafe.fi, www.ylva.fi ja www.wellcoffee.fi