(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Etsimme VUOROPÄÄLLIKÖÄ pankkiasiakkuuteen Helsingin keskustaan.


Tehtävässä toimit tiimisi työnjohtajana vastaten päivittäisestä käytännön töiden organisoinnista ja resursoinnista, työhön perehdytyksestä, opastuksesta ja ohjauksesta. Lisäksi vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta kohteessa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti. Työnjohtotehtävien lisäksi osallistut mm. postitus-, aula-, catering-, sekä neuvottelutilapalveluiden tehtäviin pitäen huolen mm. tavaratilauksista sekä tilojen ja laitteiden ylläpidosta. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä, mutta toivomme sinulta tarvittaessa joustoa työaikojen suhteen. Kyseessä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.


Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi restonomi tai tradenomi). Sinulla tulee olla hyvät henkilöstöjohtamis- ja vuorovaikutustaidot. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen ja suoriudut palvelutilanteista niin suomen kuin englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävän luonteen vuoksi valittavalla henkilöllä on oltava hyvä fyysinen peruskunto. Työssä viihtyäksesi sinun pitää osata pitää monia lankoja käsissäsi samanaikaisesti ja positiivinen asenteesi säilyy kiireenkin keskellä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä IT-taitoja ja My MCS -järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.


ISS palveluilla tarjoamme sinulle työn, jossa sinun ei tarvitse kangistua kaavoihisi! Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan erilaisia sidosryhmiä ja näet erilaisia kohteita jotka takaavat, ettei sinulla ole kahta samanlaista työpäivää. Yhdessä tekemällä tarjoamme päivittäin maailman parasta palvelua. Olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta ja se näkyy myös asiakkaillemme.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS Palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 2.8.2019. Voit liittää hakemukseen myös CV:n. 


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -