(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
Satakunnan Osuuskauppa, MaRa, Anniskeluravintolat, Rosso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Porin Rossoon haetaan vuoropäällikköä

Porin Rosson esimiestiimiin haetaan vuoropäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen, 90h / 3vkoa.

Vuoropäällikkönä vastaat laadusta ja asiakaskokemuksesta sekä tiimin valmentamisesta yhdessä muun esimiestiimin kanssa. Olet tuloshakuinen ja haluat jatkuvasti kehittää sekä asioita että ihmisiä. Kaiken toimintasi perustana on asiakaslähtöisyys. Sinulla tulee olla erinomaisen tiimipelaajan edellytykset ja vuorovaikutustaidot sekä halu ottaa vastuu työvuoron toiminnasta ja toimintamme kehittämisestä.

Hakijalta edellytämme alan koulutusta ja työkokemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja aikaansaavaa otetta työn tekemiseen ja laadun johtamiseen. Henkilöstön kehittäminen ja kehittyminen on sinulle tärkeää ja haluat valmentaa heitä työssään huippuosaajiksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden kehittää itseäsi ja salin toimintaa. Työntekijämme viihtyvät ja kasvavat meillä: S-ryhmän sisällä on paljon työntekijätarinoita siitä, että isosta talosta on löytynyt mieluisia urapolkuja motivoituneille tekijöillemme. Tarjoamme valitulle myös Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Rosso on perinteinen, italialainen ravintola, jossa asiakkaat pääsevät nauttimaan rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista, jotka Porin Rossossa paistetaan aidossa italialaisessa puulämmitteisessä kiviarinauunissa. Porin Rosso on suosittu, 20 vuotta täyttävä ruokapaikka, jossa työskentelee 15 työntekijää.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rosson ravintolapäällikkö Tuula Sulonen, tuula.sulonen@sok.fi tai puh.044 725 1494.

Lähetä hakemuksesi viimeistään ke 15.5.2019.