(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
Solo Sokos Hotel Torni/ Grill It!

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019
Solo Sokos Hotel Torni Tampere on täysin uudenlainen hotellielämys. Hotelli on kunnianosoitus Tampereen historialle ja kaupungin legendoille. Moderni, huimaan 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät vanhat veturitallit luovat parhaat puitteet kokea Tampereen kiehtova tarina ja ilmiöt aina Manserockin ikoneista urheilun sankareihin.

Etsimme joukkoomme nyt salin Vuoropäällikköä Grill it!-ravintolaan.

Reippaassa ja vauhdikkaassa porukassamme pääset osaksi menestystarinaa. Omaat ammattitaitoa esimiestehtävistä ja haluat johdattaa tiimin esimerkilläsi kohti menestystä. Otat luonnostasi vastuuta ja olet oma-aloitteinen.
Sinulle on ensiarvoisen tärkeää tuottaa ainutlaatuinen asiakaskokemus vieraillemme. Viihdyt vilkkaan talomme ainaisessa hulinassa, et pelkää kiireisiä iltoja ja haluat antaa vain parastasi osana laajaa työyhteisöämme. Huomaathan, että olemme iltaravintola ja aukioloaikamme ovat sen mukaiset.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän. Saat mahdollisuuden kehittää, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Saat käyttöösi myös S-ryhmän henkilöstöedut ja uramahdollisuudet jatkossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva keskimäärin 90h/3vko.


Oletko sinä henkilö, joka haluaa tuottaa elämyksiä asiakkaillemme ja tulla osaksi luotettavaa, sydämellisen rentoa ja monipuolista työympäristöä kaupungin ytimessä?

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 20.1.2019. Hakijoilta odotamme aikaisempaa kokemusta varavastaavan tehtävistä ala carte ravintolassa

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).