(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme asiakkaallemme Rantasalmen Porosalmelle Hotel & Spa Resort Järvisydämeen kahta vuoropäällikköä.

Matkailu Rantasalmen Porosalmella alkoi vuonna 1658, kun Venäjän Tsaari ja Ruotsin kuningas tekivät sopimuksen Karjalan viittateiden rakentamisesta Suomen halki. Hevosen syöttövälein määrättiin teiden varsille kestikievarit, jotka toimivat krouveina, hevosen vaihtopaikkoina ja sen ajan postilaitoksina. Samaan aikaan Heiskasen suvun päämies sai 600 hehtaarin niemekkeen Porosalmelta kiitoksena hyvästä sotilaspalveluksesta. Vastineeksi lahjoitukselle tuli velvoite kestikievarin rakentamisesta ja sen ylläpidosta.

Tänä päivänä Hotel & Spa Resort Järvisydämen yrittäjä Markus Heiskanen edustaa suvun yhdettätoista sukupolvea kestikievarin pyörittäjänä. Järvisydämestä löytyy mm. Savon suurin Wiinikellari, Savolainen Saunamualima, Järvikylpylä, Elämyshotelli maisemasviitteineen sekä korkeatasoista huvilamajoitusta upeine ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksineen. https://www.jarvisydan.com/fi

Vuoropäällikkönä vastaat ravintolan toiminnasta ja ravintolan henkilökunnan työnjohdosta. Monipuolisessa työssä tarvitset organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja sekä vastuunkantokykyä. Johdat ja suunnittelet ravintolan asiakaspalvelu-, tarjoilu- ja myyntityötä yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Perehdytät ja opastat työntekijöitä työssä ja osallistut itsekin asiakaspalvelutehtäviin.

Laatu on sinulle kunnia-asia niin lautasella kuin palvelussakin. Sinulla on näyttöjä johtamisesta ja haluat omalla esimerkilläsi luoda tehokkaita toimintatapoja sekä hyvää ja menestyksekästä yrityskulttuuria. Hallitset myös kokonaisuuksien visiointia ja ymmärrät brändäyksen merkityksen osana menestyvää yritystoimintaa. Tehtävässä pääsetkin näyttämään osaamisesi ravintola-alan ammattilaisena olemalla mukana kehittämässä ja toteuttamassa täysin uniikkia Järvisydämellistä ravintolaympäristöä.

Edellytämme hakijoilta ravintolapuolen ammattikorkeakoulututkintoa tai esimieskoulutusta sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta monipuolisista vuoropäällikön tai esimiehen työtehtävistä majoitus- ja / tai ravintolapuolelta.

Työtehtäviin ja yrityksen käytäntöihin perehdytetään.

Kielitaito katsotaan eduksi. Hygienia- ja anniskelupassi pakollinen.

Työ on kokoaikaista vuorotyötä.

Paikat täytetään ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Valittavat henkilöt työllistyvät alkuun RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen yrityksen työntekijänä.

Tarjoamme Mara TES mukaisen palkkauksen sekä RTK-henkilöstöpalvelun työntekijöiden kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja hakuun liittyen antavat rekrytointivastaavat Mari Laitinen p. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi ja Jouni Korhonen p. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.