(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Vuoropäällikkö rautatieasemalle The Pullman Bar & Loungeen

Etsimme innostunutta, hyvällä asenteella varustettua huipputyyppiä työskentelemään Helsingin rautatieasemalla sijaitseviin anniskeluravintoloihin kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Vuoropäällikkönä toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä. Osaat opettaa myynnillisyyttä ja lisämyyntiä sekä tiedät mistä anniskeluravintolan tunnusluvut rakentuvat ja palvelet asiakkaita hymy huulilla.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta ja tuntemusta erilaisista oluista. Mahdollinen jo kertynyt esimieskokemus katsotaan eduksi. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin hyvä asenne ja aito halu kehittää itseään ja työtään.

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti The Pullman Bar & Loungessa, Minuuttibaarissa ja kesällä myös The Pullman Summer Bar'issa. Vastaat myynnistä, asiakaspalvelusta, ravintolan siisteydestä sekä tärkeimpänä tietenkin asiakkaiden viihtyvyydestä. Palvelet asiakkaita hymy huulilla ja työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen. 

Pääset mahdollisuuksien mukaan työskentelemään satunnaisesti myös muissa Avecran ravintolayksiköissä, joten kahta samanlaista päivää ei varmasti tule eteen.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta
  • vuorovastaavan pätevyyttä
  • tuntemusta erilaisista oluista
  • myyntihenkisyyttä, rempseä otetta ja joustavuutta
  • positiivista asennetta ja aitoa halua kehittää itseään ja työtään

Rautatieaseman ravintolat ovat avoinna maanantaista sunnuntaihin, vuoden ympäri. Edellytämme valmiutta työskennellä kaikissa vuoroissa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa & kyselyt:

Susanna Jaatinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
susanna@smilepalvelut.fi
p. 046 9211 220