(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme tiimityöhenkistä ja reipasta Vuoropäällikköä


Tehtävässä toimit tiimisi työnjohtajana vastaten päivittäisestä käytännön töiden organisoinnista ja resursoinnista, työhön perehdytyksestä, opastuksesta ja ohjauksesta. Lisäksi vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta kohteissa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti. Työnjohtotehtävien lisäksi osallistut ruokapalvelutehtäviin tai ylläpito- ja perussiivoukseen sekä muihin erilaisiin palvelutehtäviin.


Osaat pitää monia lankoja käsissäsi samanaikaisesti, ja positiivinen asenteesi säilyy kiireenkin keskellä. Haluat kehittyä alalla ja olla omalta osaltasi edistämässä julkisten palvelujen imagoa.Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 6–14 välillä, mutta lisäksi on satunnaisesti ennalta sovittuja viikonloppuvuoroja. Kyseessä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- ja ATK-taitoja. Edellytämme työnjohdollista koulutusta joko ruokapalvelu- tai toimitilapalvelualalta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta tiimin johtamisesta. Katsomme eduksesi kokemuksen monipalvelukohteista ja koulu- ja päiväkotiympäristöstä. Sinulla on hygieniapassi ja taustasi on nuhteeton ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Tehtävän luonteen vuoksi valittavalla henkilöllä on oltava hyvä fyysinen peruskunto.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Voit liittää hakemukseen myös CV:n. Hakuaika päättyy 18.2.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -